Arhiva kategorije: Zanimljivosti

Stiropor Božićne i Novogodišnje dekoracije

Bliže nam se blagdani i jednostavno uređenje interijera možemo obogatiti stiropor oblicima. Stiropor motivima pahulja ili natpisa ukrasit ćemo izloge i prostore, ostavimo ih bijelo ili jednostavno posipanjem svjetlucavih glitera dobit ćemo nezapamćeni ugođaj. Zabavite djecu u vrtićima, školama ili toplim domovima, zabavite umirovljenike i sve one koji su željni zabave. Jeftine stiropor dekoracije obojajte i ukrasite bor ili prostor. Ginger mana iili djeda Božićnjaka obucite u glitere.


  

Postupak nanošenja glitera na pahulje:

Sve što vam treba su stiropor pahulja,gliter,ljepilo za drvo razrijeđeno s vodom,četkica ili kist

Premažite lice pahulje ljepilom, gliter pospite na papir,pritisnite  lice pahulje koje ste premazali ljepilom u gliter,ostavite da se osuši. Iglom provucite konac kroz pahulju i dekoracija je gotova. Glitere možete pomiješati pa ćete dobiti razne boje na pahulji,ili jednostavno kupite srebrne ili zlatne glitere pa će biti jednobojne.  Presijavat će se na svjetlu i dobit ćete efekt glamura.

 

Božićna kreativna radionica 15.-16.12.2014.

stiropor božićni ukras5 dana Božićnih krativnih  radionica od kojih 15. i 16.12. 2014. Kreativna udruga Stiroart ima radionicu za djecu od 5-12.godina. Radionica će se održati puna 2 sata u prostorima Sportske dvorane Vijuš, mala dvorana u Slavonskom Brodu od 18-20 sati.

Kao i svake godine i ove ćemo se igrati, pjevati i plesati. Izrađivat ćemo stiropor 3D Božićni borić, bojati ginger mana, bojati i igrati memori karte i praviti božićne čestitke. U pauzi ćemo popiti čaj i pjevati, a na kraju završiti uz ples. Sve što ćete napraviti na radionici nosit ćete kući, a za sve one koji vole balone u obliku životinja, dobit će ga na izlazu.

Sve prijave do 12.12.2014.

Kontakt obrazac ili

e-mail: radionice.sb@gmail.com

mobitel   098/494-808  Mirica

Zbog ograničenog broja mjesta molimo da se javite na vrijeme

Cijena radionice  1 dijete 25kn , dvoje 40

Šalice

salice_komercijalne_ljubavne_05_02Tisak na šalice se radi uz pomoć sublimacije. Sublimacija je tehnika tiska koja uzima sve više maha u grafičkoj industriji. Tisak se vrši tako što sublimacijska boja otisnuta na transferni papir pod visokom teperaturom prelazi na materijal u ovom slučaju keramiku. To znači da vam je potreban poseban printer s posebnom bojom te poseban papir s kojim je moguće otisnuti motiv na šalicu. Kako to nije sve, da bi boja s papira prešla na šalicu  potreban vam je stroj za transfer koji pod visokom temperaturom i tehnikom pravi završni rad tiska i vašeg željenog motiva na šalici. Nastavi čitati Šalice